نی‌ نی سایت

24 نکته الزامی آشپزی که از نی نی سایت یاد گرفتم!

نی نی سایت، فراتر از یک فروم، یک گنجینه برای عاشقان آشپزیه! من ساعت‌ها وقت گذاشتم و بین تجربه‌های ریز و درشت مامان‌ها چرخیدم تا این نکات کاربردی رو براتون جمع‌آوری کنم. پس با من همراه باشید:

اینا چکیده‌ای از بهترین تجربه‌هاییه که توی مباحث آشپزی نی نی سایت پیدا کردم:

  • برای پخت برنج مجلسی، حتماً از برنج ایرانی با کیفیت استفاده کنید و قبل از پخت، حداقل 2 ساعت خیس کنید.
  • راز خوشمزگی قورمه سبزی، تفت دادن حسابی سبزی‌هاست. بذارید سبزی خوب سرخ بشه تا رنگش تیره بشه.
  • برای جلوگیری از وا رفتن کوفته، حتماً از گوشت چرخ‌کرده کم‌چرب استفاده کنید و خوب ورز بدید.
  • اگر ته دیگ سیب زمینی دوست دارید، قبل از چیدن سیب زمینی ها کف قابلمه، کمی زعفران دم کرده بریزید.
  • برای پخت مرغ خوشمزه، اول مرغ رو با پیاز و ادویه تفت بدید و بعد با آب کم بپزید.
  • برای طعم بهتر سوپ، از آب قلم یا عصاره مرغ استفاده کنید.
  • برای پخت آش رشته، حتماً از حبوبات با کیفیت استفاده کنید و قبل از پخت، حداقل 12 ساعت خیس کنید.
  • اگر می‌خواهید ماکارونی خوشمزه‌تری داشته باشید، بعد از آبکش کردن، کمی روغن زیتون و ادویه بهش اضافه کنید.
  • برای پخت کتلت خوشمزه، سیب زمینی خام رو رنده ریز کنید و آبش رو بگیرید.
  • اگر می‌خواهید قیمه خوشمزه‌ای داشته باشید، لپه رو جداگانه بپزید و بعد به خورشت اضافه کنید.
  • برای پخت میرزا قاسمی، حتماً بادمجان‌ها رو روی ذغال کبابی کنید.
  • برای جلوگیری از بوی زهم ماهی، قبل از پخت، ماهی رو با آبلیمو و ادویه مزه‌دار کنید.
  • اگر می‌خواهید خورش فسنجان خوشمزه‌ای داشته باشید، گردو رو خوب آسیاب کنید و با حرارت ملایم بپزید.
  • برای تهیه یک سس بشامل خوشمزه، از شیر سرد استفاده کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود.
  • برای پخت یک پیتزای خانگی عالی، از خمیر پیتزای با کیفیت استفاده کنید و فر رو قبل از پخت گرم کنید.
  • برای اینکه ته چین مرغ خوشمزه ای داشته باشید، مرغ رو از قبل بپزید و ریش ریش کنید و با ماست و زعفران مخلوط کنید.
  • اگر میخواهید کیک خوشمزه ای بپزید، تخم مرغ ها را به مدت کافی با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • برای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه، از سس مایونز کم چرب استفاده کنید و مواد رو خوب ریز کنید.
  • برای اینکه کباب کوبیده شما نریزد، از گوشت چرخ کرده دوبار چرخ شده استفاده کنید و به خوبی ورز دهید.
  • برای پخت دلمه برگ مو خوشمزه، از برگ موی تازه و جوان استفاده کنید و مواد میانی رو با دقت داخل برگ بپیچید.
  • برای داشتن یک باقالی پلو خوش عطر و طعم، از شوید تازه استفاده کنید و باقالی ها را جداگانه بپزید.
  • برای جلوگیری از ترک خوردن حلوا، از آرد با کیفیت استفاده کنید و مدام هم بزنید تا یکدست شود.
  • برای تهیه یک مربای خوشرنگ، از میوه های تازه و سالم استفاده کنید و شکر را به تدریج اضافه کنید.
  • برای اینکه شیرینی های شما ترد و خوشمزه شوند، از روغن جامد یا کره استفاده کنید.

این فقط گوشه‌ای از دریای بی‌کران تجربیات آشپزی نی نی سایته.

منتظر نظرات و تجربیات شما هستم!




خلاصه تجربیات آشپزی از نی نی سایت: 24 نکته کاربردی

خلاصه تجربیات آشپزی از نی نی سایت: 24 نکته کاربردی

1. راز خوشمزگی قورمه سبزی

بسیاری از کاربران نی نی سایت معتقدند که تفت دادن سبزی قورمه با حرارت ملایم و زمان کافی (حداقل 2 ساعت) راز خوشمزگی این غذاست. صبر داشته باشید و اجازه دهید سبزی‌ها کاملا سرخ شوند. بهره‌گیری از لوبیا چیتی به جای لوبیا قرمز طعم بهتری به قورمه سبزی می‌دهد. مقدار کمی شنبلیله خشک در انتهای پخت عطر فوق العاده‌ای به غذا می‌بخشد. برای لعاب بیشتر، می‌توانید یک تکه قلم گوسفندی به قورمه سبزی اضافه کنید. ترشی غذا را با آبلیمو تازه تنظیم کنید و از رب انار هم می‌توانید استفاده کنید. هیچ وقت قورمه سبزی را با شعله زیاد نپزید.

2. فوت و فن کوبیده بازاری

ترکیب گوشت گوسفندی و گوساله چرخ کرده (به نسبت مساوی) بهترین انتخاب برای کوبیده است. حتما از پیاز رنده شده (آب گرفته شده) استفاده کنید. آب پیاز باعث شل شدن گوشت و ریزش کوبیده می‌شود. اضافه کردن کمی دنبه چرخ کرده به گوشت کوبیده، طعم آن را لذیذتر می‌کند. برای جلوگیری از ریختن کوبیده، گوشت را خوب ورز دهید و چند بار به ظرف بکوبید. بهره‌گیری از سیخ پهن و خیس کردن آن قبل از سیخ زدن، به ماندگاری گوشت روی سیخ کمک می‌کند. کباب را روی حرارت ملایم و یکنواخت بپزید تا نسوزد و مغز پخت شود. بعد از پخت کباب، کمی کره آب شده روی آن بمالید.

3. ترفندهای پخت برنج مجلسی

برنج را قبل از پخت به خوبی بشویید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود. برای اینکه برنج شما قد بکشد، آن را به مدت حداقل 2 ساعت در آب نمک خیس کنید. هنگام جوشاندن برنج، یک قاشق غذاخوری روغن به آب اضافه کنید تا دانه‌ها به هم نچسبند. برای دم کشیدن برنج، از شعله پخش کن استفاده کنید تا ته دیگ نسوزد. برای داشتن ته دیگ طلایی و خوشمزه، از زعفران دم کرده و روغن فراوان استفاده کنید. موقع دم کشیدن برنج، روی درب قابلمه دمکنی بگذارید تا بخار به خوبی برگردد. برای عطر بهتر برنج، می‌توانید یک عدد هل یا چند قطره گلاب به آن اضافه کنید.

4. راهکارهای خوشمزه تر شدن کتلت

برای اینکه کتلت شما وا نرود، سیب زمینی و پیاز را رنده ریز کرده و آب آن را بگیرید. به جای آرد سوخاری، می‌توانید از آرد نخودچی یا پودر نان خشک استفاده کنید. اضافه کردن کمی سبزی معطر خرد شده (مانند جعفری و گشنیز) به کتلت، طعم آن را بهتر می‌کند. برای اینکه کتلت شما نرم و لطیف شود، یک عدد تخم مرغ به مایه آن اضافه کنید. کتلت‌ها را در روغن داغ و با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند. بعد از سرخ کردن، کتلت‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می‌توانید کمی پودر سیر یا ادویه کاری به مایه کتلت اضافه کنید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. فکر کنم تو قورمه سبزی یه چیز دیگه هم جواب میده که آزمایشش کردم… به جای لوبیا چیتی میذارم عدس نارنجی ! طعمش رو حسابی عوض میکنه مخصوصا اگه دو سه تا برگ بو هم وسط پخت بندازی توش 😁

    یه بار وقتی میخواستم قیمه درست کنم کلی لپه ریختم تو خورشت بدون اینکه بپزمش… نتیجه فاجعه بود 😅 از اون موقع همیشه اول لپه رو میپزم بعد میریزم تو خورشت… میدونی چیه؟ یه ذره نخود هم میریزم توش که حسابی جا بیفته

    یادمه یه روز سیخ کوبیدم رو گذاشتم رو ذغال و رفتم تو آشپزخونه چایی درست کنم… وقتی برگشتم دیدم کبابام همه ریخته تو آتش 😂 حالا همیشه کنار ذغال می ایستم و سیخ رو مدام میچرخونم… تازه فهمیدم نباید گوشت رو زیاد له کنی موقع گوشت کوبی

    راستی تو آشپزی یه قانون دارم… هر چقدر برنج رو بیشتر بشوری بهتر میشه… من حداقل پنج بار آبش رو عوض میکنم… میدونی چرا؟ چون دفعه قبل که کم شسته بودم ته قابلمه به هم چسبیده بود و مجبور شدم همه رو با قاشق بتراشونم 🥲

    یه چیز جالب هم تو کتلت یاد گرفتم… اگه خمیر کتلت رو یه ساعت تو یخچال استراحت بدی اصلا موقع سرخ کردن وا نمیره… تازه یه نوک انگشت پودر دارچین هم میریزم توش که یه حالت خوشبو میده 🤤

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا