تجربه های آشپزی از نی نی سایت: 21 نکته خاص
سلام به همه کدبانوهای عزیز!
امروز میخوام 21 تا از بهترین و کاربردیترین نکات آشپزی که از بحث و تبادل نظرها تو نی نی سایت یاد گرفتم رو باهاتون به اشتراک بذارم. این نکات هم تو زمان صرفهجویی میکنن، هم طعم غذاهاتون رو بهتر میکنن. پس با من همراه باشید:
- ✅برای اینکه کتلت وا نره، حتماً از گوشت چرخ کرده کم چرب استفاده کنید و سیب زمینی رو خوب آب بگیرید.
- ✅برای جلوگیری از بوی کلم بروکلی موقع پخت، یه تیکه نون خشک تو قابلمه بندازید.
- ✅اگه برنجتون شفته شد، یه تیکه نون لواش روش بذارید تا آب اضافیشو بکشه.
- ✅برای خوش طعم شدن مرغ، قبل از پخت با پیاز، سیر، فلفل دلمه و ادویه جات مزه دارش کنید و بذارید چند ساعت بمونه.
- ✅برای از بین بردن بوی بد ماهی، قبل از پخت تو شیر بخوابونید.
- ✅اگه میخواهید ته دیگ سیب زمینی طلایی و ترد بشه، قبل از چیدن سیب زمینی ها کف قابلمه روغن و زعفران بریزید.
- ✅برای اینکه قیمه خوب جا بیفته، حتماً بذارید با حرارت خیلی کم و مدت طولانی بپزه.
- ✅برای خوش رنگ شدن خورشت قورمه سبزی، از سبزی سرخ کرده حسابی استفاده کنید و بذارید خوب تفت بخوره.
- ✅اگه میخواهید پیاز داغتون طلایی و یکدست بشه، تو روغن فراوون و با حرارت ملایم سرخ کنید.
- ✅برای اینکه حبوبات زودتر بپزن، قبل از پخت چند ساعت خیسشون کنید و آبش رو چند بار عوض کنید.
- ✅برای جلوگیری از چسبیدن ماکارونی، تو آب در حال جوش کمی روغن اضافه کنید.
- ✅اگه میخواهید کیکتون پف کنه، حتماً تخم مرغ ها رو خوب بزنید و از بکینگ پودر تازه استفاده کنید.
- ✅برای اینکه شیرینی هاتون خوشمزه تر بشه، از وانیل مرغوب استفاده کنید.
- ✅برای اینکه فرنی خوش طعم بشه، توش کمی گلاب و زعفران بریزید.
- ✅برای درست کردن یه سس خوشمزه، از خامه صبحانه و پنیر پارمسان استفاده کنید.
- ✅برای اینکه ژله تون شفاف بشه، از آب جوشیده سرد شده استفاده کنید.
- ✅برای درست کردن مربای خوش رنگ، از میوه های سالم و رسیده استفاده کنید و کف روش رو مرتب بگیرید.
- ✅برای طعم دار کردن گوشت استیک، از رزماری و سیر استفاده کنید.
- ✅اگه میخواهید فلافل ترد بشه، توش کمی آرد نخودچی اضافه کنید.
- ✅برای خوشمزه تر شدن املت، بهش کمی پنیر پیتزا اضافه کنید.
- ✅برای اینکه خیارشور ترد و خوشمزه بشه، توش چند حبه سیر و یه تیکه فلفل سبز تند بندازید.

خوشحال میشم اگه شما هم تجربه های آشپزی خودتون رو تو قسمت نظرات با من و بقیه به اشتراک بذارید.
منتظر نظراتتون هستم!
21 تجربه آشپزی از نی نی سایت: نکاتی که زندگی را آسانتر میکنند!
1. راز خوشمزه شدن قورمه سبزی
یکی از کاربران نی نی سایت میگفت که برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی، یک قاشق چایخوری رب انار بهش اضافه کنید. طعمش فوق العاده میشه!مورد بعدی اینکه سبزی قورمه رو خیلی ریز خرد کنید و خوب تفت بدید تا رنگش تیره بشه. اینجوری قورمه سبزی تون خوشرنگ تر میشه. یه نکته دیگه هم اینه که از گوشت گوسفندی با استخوان استفاده کنید. چربی گوشت طعم بهتری به خورشت میده. لیمو عمانی ها رو هم قبل از اضافه کردن سوراخ کنید و چند دقیقه توی آب جوش بذارید تا تلخیش گرفته بشه. یه کاربر دیگه هم میگفت که آخر پخت یه تکه یخ به خورشت اضافه کنید. این کار باعث میشه روغن خورشت جدا بشه. یه تجربه جالب هم این بود که میگفتن یه قاشق آرد تفت داده شده به خورشت اضافه کنید تا لعاب دار بشه.
2. ترفندهای طلایی برای پخت برنج
برای اینکه برنجتون خوب قد بکشه، قبل از پخت حداقل نیم ساعت توی آب نمک خیس کنید. یه کاربر میگفت که یه قاشق روغن مایع به آب برنج اضافه کنید تا دونه ها به هم نچسبن. موقع آبکش کردن برنج، حواستون باشه که خیلی نرم نشه. باید یه کم سفت باشه. برای ته دیگ سیب زمینی، سیب زمینی ها رو نازک برش بزنید و با کمی زردچوبه و نمک مخلوط کنید. یه ترفند دیگه هم اینه که برای ته دیگ نون لواش، نون رو کمی با آب خیس کنید تا نرم بشه و نسوزه. بعد از اینکه برنج رو دم گذاشتید، یه دم کنی تمیز روش بذارید تا بخار آب برگرده و برنجتون نرم بشه.
3. چگونه کوکو سبزی خوشمزه درست کنیم؟
نسبت سبزی کوکو خیلی مهمه. تره و جعفری باید بیشتر از بقیه سبزی ها باشه. یه کاربر میگفت که یه قاشق آرد به مایه کوکو اضافه کنید تا منسجم تر بشه و وا نره. یه نکته دیگه هم اینه که از گردوی خرد شده و زرشک برای طعم دادن به کوکو استفاده کنید. موقع سرخ کردن کوکو، حرارت رو ملایم نگه دارید تا نسوزه و مغز پخت بشه. یه ترفند جالب هم این بود که میگفتن یه کم بکینگ پودر به مایه کوکو اضافه کنید تا پفکی بشه. برای اینکه کوکو بوی تخم مرغ نده، میتونید یه کم زعفران دم کرده بهش اضافه کنید.
4. ترفندهایی برای خوشمزه شدن کتلت
گوشت کتلت رو دو بار چرخ کنید تا نرم تر بشه. یه کاربر میگفت که یه پیاز رنده شده رو خوب آبش رو بگیرید و بعد به مایه کتلت اضافه کنید. برای طعم دادن به کتلت، میتونید از ادویه های مختلف مثل زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر استفاده کنید. موقع سرخ کردن کتلت، حرارت رو متوسط نگه دارید تا نسوزه و مغز پخت بشه. یه ترفند دیگه هم اینه که کتلت ها رو قبل از سرخ کردن توی آرد سوخاری بغلتونید تا ترد تر بشن. برای اینکه کتلت ها به تابه نچسبن، از تابه نچسب استفاده کنید و روغن رو خوب داغ کنید.






خیلی ممنون از این همه نکته کاربردی که تو پست گذاشتی. یاد گرفتن این ریزه کاری ها واقعا زندگی رو راحت تر می کنه. من یه مدت کتلت هام همیشه وا می رفت تا اینکه فهمیدم سیب زمینی رو باید حسابی آب بگیرم و گوشت هم نباید چرب باشه. از اون به بعد دیگه مشکل نداشتم.
توضیحاتت درباره برنج خیلی کمک کننده بود. من همیشه ته دیگ سیب زمینی ام یا می سوزه یا نرم می شد ولی الان فهمیدم چطور باید درستش کنم. راستی کسی ترفند دیگه ای برای قد کشیدن برنج بلده؟
ایشالا باز هم از این تجربه ها بذارید مخصوصا درباره کوکو سبزی که من همیشه مشکل دارم. دوست دارم بدونم چطور می شه طعمش رو بهتر کرد یا چطوری موقع سرخ کردن نباید بشکنه.
کاش بقیه دوستان هم اگر راه حلی برای شفته نشدن برنج یا خوش طعم شدن خورشت ها بلد هستند بنویسن که همه استفاده کنیم. به نظر من این جور تبادل نظرها خیلی به درد می خوره.
یه سوال هم داشتم، برای درست کردن کدوی خوشمزه چه نکاتی رو باید رعایت کرد؟ من بعضی وقت ها یا خیلی نرم می شه یا طعم گس می ده. اگر کسی تجربه ای داره ممنون می شم راهنمایی کنه.