نی‌ نی سایت

تجربیات آشپزی در نی نی سایت: 19 نکته خاص برای کدبانوها




تجربیات آشپزی در نی نی سایت: 19 نکته کلیدی برای کدبانوها

نی نی سایت، به عنوان یک منبع بزرگ اطلاعات و تبادل نظر برای مادران و بانوان ایرانی، همواره محلی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات آشپزی بوده است. در این پست، قصد داریم چکیده‌ای از این تجربیات را در قالب 19 نکته کلیدی ارائه دهیم تا شما هم بتوانید از این نکات در آشپزخانه خود استفاده کنید.

این نکات بر اساس نظرات و تجربیات کاربران مختلف نی نی سایت جمع آوری شده است و شامل ترفندهای ساده، راهکارهای حل مشکلات رایج و پیشنهاداتی برای بهبود طعم و کیفیت غذاها می باشد.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • برای پخت برنج مجلسی، قبل از آبکش کردن، چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید.
  • برای جلوگیری از سر رفتن شیر، یک قاشق چوبی روی قابلمه قرار دهید.
  • اگر سوپتان شور شد، یک سیب زمینی پوست کنده داخل آن بیندازید تا نمک اضافی را جذب کند.
  • برای داشتن پیاز داغ طلایی و یکدست، پیازها را خیلی نازک خرد کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
  • اگر ته دیگ سیب زمینی دوست دارید، قبل از چیدن سیب زمینی ها، کمی روغن کنجد به کف قابلمه اضافه کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن خورشت قیمه، کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
  • اگر می خواهید کتلت شما ترد شود، به مواد آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید.
  • برای اینکه کوکو سبزی شما پفکی شود، کمی بکینگ پودر به مواد آن اضافه کنید.
  • برای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی، روی آن کمی روغن زیتون بریزید.
  • برای داشتن مرغ مجلسی خوش طعم، آن را با پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و ادویه های دلخواه مزه دار کنید.
  • اگر می خواهید کباب کوبیده شما نریزد، از گوشت چرخ کرده تازه استفاده کنید و آن را خوب ورز دهید.
  • برای تهیه یک سس بشامل عالی، از شیر سرد و آرد الک شده استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از گلوله شدن آرد در غذا، آن را قبل از اضافه کردن به مایعات، با کمی آب سرد مخلوط کنید.
  • برای داشتن یک کیک اسفنجی نرم و پفکی، تخم مرغ ها را خوب بزنید تا حجم آنها دو برابر شود.
  • برای جلوگیری از سفت شدن گوشت، در ابتدای پخت به آن نمک اضافه نکنید.
  • اگر میخواهید ترشی شما کپک نزند، از سبزیجات خشک و تمیز استفاده کنید و سرکه را بجوشانید.
  • برای جلوگیری از سیاه شدن موز، بعد از برش دادن، کمی آبلیمو به آن بمالید.
  • برای اینکه تخم مرغ آب پز شما ترک نخورد، قبل از پختن، کمی نمک به آب اضافه کنید.
  • برای اینکه سبزیجات شما بعد از پختن رنگ خود را حفظ کنند، آنها را در آب یخ فرو ببرید.

با به کارگیری این نکات ساده و کاربردی، می‌توانید آشپزی را برای خود لذت بخش تر کنید و غذاهای خوشمزه تری تهیه کنید.





آموزش آشپزی و نکات نی نی سایت: 19 تجربه ناب!


آموزش آشپزی و نکات نی نی سایت: 19 تجربه ناب!

1. راز خوشمزگی قیمه نذری!

یکی از کاربران نی نی سایت می گفت: “برای خوشمزه شدن قیمه، حتما پیاز رو خوب سرخ کنید و بعد گوشت رو اضافه کنید. رب رو هم جدا تفت بدید تا رنگش باز بشه. “یه راز دیگه هم اینه که لپه رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه. یه نکته کلیدی هم اینه که ادویه قیمه رو درست و به اندازه استفاده کنید. دارچین و زعفران رو فراموش نکنید!یه بنده خدایی هم گفته بود: “من یه قاشق چایخوری پودر گل محمدی هم اضافه می کنم، خیلی خوش عطر میشه!”یه مامان دیگه هم اضافه کرد: “اگه قیمه تون خیلی ترش شد، یه قاشق شکر کوچولو بهش اضافه کنید. “تو قیمه نذری حتما از گوشت گوسفندی استفاده کنید، خیلی لذیذتر میشه. یادتون باشه آخر کار یه کوچولو آبلیمو اضافه کنید طعمش رو عالی می کنه.

2. ترفند پخت یه ته چین طلایی و خوشمزه

یه خانم کدبانو تو نی نی سایت نوشته بود: “برای ته چین خوشمزه، برنج رو حتما کمی دون تر بردارید. “یه نکته دیگه هم اینه که ماست و تخم مرغ رو خوب مخلوط کنید و زعفرون رو هم با آب جوش دم کنید و بهش اضافه کنید. یکی دیگه از مامانا میگفت: “من یکم گلاب هم به مایه ته چین اضافه می کنم، خیلی عطر خوبی می گیره. “ته دیگ ته چین رو با روغن حیوانی یا کره درست کنید، خیلی خوشمزه تر میشه. اگه میخواید ته چینتون قالبی دربیاد، حتما قابلمه رو خوب چرب کنید. یه نکته مهم هم اینه که حرارت فر یا گاز رو خیلی کم کنید تا ته چینتون نسوزه. برای اینکه ته چینتون نرم بشه، بعد از پخت یه مقدار روغن روش بریزید.

3. فوت و فن کوکوی سبزی مجلسی

یه کاربر نی نی سایت می گفت: “برای کوکوی سبزی خوشمزه، سبزی رو خیلی ریز خرد کنید. “یه نکته دیگه هم اینه که تخم مرغ ها رو خوب بزنید تا کوکو پف کنه. یه خانم با تجربه هم گفته بود: “من یه قاشق آرد هم به مایه کوکو اضافه می کنم تا منسجم تر بشه. “برای اینکه کوکو به تابه نچسبه، از تابه نچسب استفاده کنید و روغن رو خوب داغ کنید. اگه میخواید کوکوتون سالم تر باشه، می تونید توی فر بپزید. برای تزئین کوکو، می تونید از گردو و زرشک استفاده کنید. یه نکته کلیدی هم اینه که شعله رو کم کنید تا کوکو نسوزه و مغز پخت بشه.

4. سوپ جو خوشمزه و مقوی

یکی از کاربران نی نی سایت پیشنهاد داد: “برای سوپ جو خوشمزه، از جو پوست کنده استفاده کنید. “یه خانم دیگه هم گفت: “من یه مقدار قلم گاو هم توی سوپ می ریزم، خیلی مقوی میشه. “یه مادر با سلیقه هم اضافه کرد: “برای اینکه سوپ خوش رنگ بشه، یه قاشق رب گوجه فرنگی تفت بدید و به سوپ اضافه کنید. “برای طعم دادن به سوپ، می تونید از جعفری و گشنیز خرد شده استفاده کنید. اگه میخواید سوپتون غلیظ تر بشه، می تونید یه قاشق آرد رو توی کمی آب سرد حل کنید و به سوپ اضافه کنید. آخر کار هم یه مقدار آبلیمو اضافه کنید تا طعم سوپ ملس بشه.

5. فوت و فن قورمه سبزی جا افتاده

یه خانم کدبانو توی نی نی سایت نوشته بود: “قورمه سبزی رو با حرارت ملایم بپزید تا جا بیفته. “یه نکته دیگه هم اینه که لوبیا رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. یه مادر با تجربه هم گفت: “سبزی قورمه سبزی رو خوب سرخ کنید تا رنگش تیره بشه. “برای ترش کردن قورمه سبزی، می تونید از آبلیمو، آبغوره یا گرد لیمو استفاده کنید. اگه میخواید قورمه سبزیتون روغن بندازه، یه تکه یخ بهش اضافه کنید. یه نکته کلیدی هم اینه که ادویه قورمه سبزی رو درست و به اندازه استفاده کنید. برای خوش عطر شدن قورمه سبزی، می تونید یه کوچولو شنبلیله خشک بهش اضافه کنید.

6. پخت مرغ مجلسی خوشمزه

یه کاربر نی نی سایت می گفت: “برای مرغ مجلسی خوشمزه، مرغ رو با پیاز و ادویه خوب تفت بدید. “یه خانم دیگه هم گفت: “من یه مقدار زعفران هم به مرغ اضافه می کنم، خیلی خوش رنگ میشه. “یه مادر خوش ذوق هم اضافه کرد: “برای اینکه مرغ طعم بهتری بگیره، می تونید قبل از پخت چند ساعت توی آبلیمو و نمک بخوابونید. “برای سس مرغ، می تونید از رب گوجه فرنگی، پیاز داغ و ادویه استفاده کنید. اگه میخواید مرغتون آبدار باشه، توی فر بپزید و روش رو با فویل بپوشونید. برای تزئین مرغ، می تونید از زرشک، خلال پسته و بادام استفاده کنید. یه نکته مهم هم اینه که شعله رو کم کنید تا مرغ نسوزه و مغز پخت بشه.

7. فلافل خونگی خوشمزه و ترد

یه خانم کدبانو تو نی نی سایت نوشته بود: “برای فلافل خوشمزه و ترد، نخود رو از 24 ساعت قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. “یه نکته دیگه هم اینه که نخود رو با پیاز و سیر خوب چرخ کنید. یه مامان با تجربه هم گفت: “من یه قاشق آرد نخودچی هم به مایه فلافل اضافه می کنم تا منسجم تر بشه. “برای اینکه فلافل ترد بشه، یه مقدار بیکینگ پودر هم بهش اضافه کنید. فلافل ها رو توی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی بشن. برای سرو فلافل، می تونید از ترشی، خیارشور و سس انبه استفاده کنید. یه راز خوشمزگی هم اینه که ادویه فلافل رو درست و به اندازه استفاده کنید.

8. پیتزای خونگی با طعم پیتزاهای ایتالیایی

یکی از کاربران نی نی سایت پیشنهاد داد: “برای پیتزای خونگی خوشمزه، از خمیر پیتزای خونگی استفاده کنید. “یه خانم دیگه هم گفت: “من یه مقدار آویشن هم به خمیر پیتزا اضافه می کنم، خیلی خوش عطر میشه. “یه مادر خوش سلیقه هم اضافه کرد: “برای سس پیتزا، می تونید از گوجه فرنگی رنده شده، سیر، روغن زیتون و ادویه استفاده کنید. “برای مواد پیتزا، می تونید از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید. پنیر پیتزا رو زیاد بریزید تا پیتزاتون کش بیاد. پیتزا رو توی فر از قبل گرم شده بپزید. یه نکته مهم هم اینه که دمای فر رو درست تنظیم کنید تا پیتزاتون نسوزه.

9. کباب کوبیده آبدار و خوشمزه

یه خانم کدبانو تو نی نی سایت نوشته بود: “برای کباب کوبیده آبدار و خوشمزه، از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کنید. “یه نکته دیگه هم اینه که پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید. یه مامان با تجربه هم گفت: “من یه قاشق ماست هم به مایه کباب اضافه می کنم تا نرم بشه. “مایه کباب رو خوب ورز بدید تا چسبنده بشه. کباب ها رو روی ذغال یا توی فر بپزید. برای سرو کباب، می تونید از گوجه فرنگی کبابی، فلفل کبابی و پیاز استفاده کنید. یه راز خوشمزگی هم اینه که ادویه کباب رو درست و به اندازه استفاده کنید.

10. آش رشته خوشمزه و اصیل

یکی از کاربران نی نی سایت می گفت: “برای آش رشته خوشمزه و اصیل، از سبزی آش تازه استفاده کنید. “یه خانم دیگه هم گفت: “من یه مقدار کشک هم توی آش می ریزم، خیلی خوشمزه میشه. “یه مادر خوش ذوق هم اضافه کرد: “برای تزئین آش، می تونید از نعناع داغ، پیاز داغ، سیر داغ و کشک استفاده کنید. “حبوبات آش رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید. رشته آش رو در آخر اضافه کنید تا وا نره. یه نکته مهم هم اینه که نمک آش رو در آخر اضافه کنید.

11. خورشت بادمجان خوش طعم و لذیذ

یه خانم کدبانو تو نی نی سایت نوشته بود: “برای خورشت بادمجان خوش طعم، بادمجان ها رو از قبل نمک بزنید تا تلخیش گرفته بشه. “یه نکته دیگه هم اینه که بادمجان ها رو سرخ کنید و کنار بذارید. یه مامان با تجربه هم گفت: “من یه مقدار آبغوره هم به خورشت اضافه می کنم تا ملس بشه. “برای اینکه خورشت خوش رنگ بشه، یه قاشق رب گوجه فرنگی تفت بدید و به خورشت اضافه کنید. گوشت خورشت رو با پیاز و ادویه خوب تفت بدید. بادمجان ها رو در آخر اضافه کنید تا له نشن. یه راز خوشمزگی هم اینه که ادویه خورشت رو درست و به اندازه استفاده کنید.

12. ماکارونی با ته دیگ سیب زمینی طلایی

یکی از کاربران نی نی سایت پیشنهاد داد: “برای ماکارونی خوشمزه با ته دیگ سیب زمینی طلایی، از سیب زمینی های ورقه ای استفاده کنید. “یه خانم دیگه هم گفت: “من یه مقدار زردچوبه هم به سیب زمینی ها میزنم، خیلی خوش رنگ میشه. “یه مادر خوش سلیقه هم اضافه کرد: “برای سس ماکارونی، می تونید از گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ استفاده کنید. “ادویه ماکارونی رو فراموش نکنید. ماکارونی رو بعد از پخت با سس مخلوط کنید. برای ته دیگ ماکارونی، از روغن زیاد استفاده کنید. یه نکته مهم هم اینه که ماکارونی رو زیاد نجوشونید تا وا نره.

13. عدس پلو خوشمزه و مقوی

یه خانم کدبانو تو نی نی سایت نوشته بود: “برای عدس پلو خوشمزه و مقوی، عدس رو از قبل خیس کنید. “یه نکته دیگه هم اینه که پیاز داغ رو با کشمش و خرما تفت بدید. یه مامان با تجربه هم گفت: “من یه مقدار گوشت چرخ کرده هم به عدس پلو اضافه می کنم، خیلی مقوی میشه. “برای اینکه عدس پلو خوش عطر بشه، می تونید یه مقدار دارچین هم بهش اضافه کنید. عدس رو بعد از پخت با برنج مخلوط کنید. عدس پلو رو با پیاز داغ، کشمش و خرما تزئین کنید. یه راز خوشمزگی هم اینه که عدس رو زیاد نپزید تا له نشه.

14. میرزا قاسمی اصیل و خوشمزه

یکی از کاربران نی نی سایت می گفت: “برای میرزا قاسمی اصیل و خوشمزه، بادمجون ها رو روی ذغال کبابی کنید. “یه خانم دیگه هم گفت: “من یه مقدار سیر داغ هم به میرزا قاسمی اضافه می کنم، خیلی خوشمزه میشه. “یه مادر خوش ذوق هم اضافه کرد: “گوجه فرنگی ها رو هم کبابی کنید و پوستشون رو بگیرید. “بادمجون ها و گوجه فرنگی ها رو خوب له کنید. تخم مرغ ها رو به میرزا قاسمی اضافه کنید و هم بزنید تا بپزه. میرزا قاسمی رو با نون سرو کنید. یه نکته مهم هم اینه که میرزا قاسمی رو با روغن زیتون درست کنید.

15. آش جو با کشک و نعناع داغ

یه خانم کدبانو تو نی نی سایت نوشته بود: “برای آش جو خوشمزه با کشک و نعناع داغ، از جو پوست کنده استفاده کنید. “یه نکته دیگه هم اینه که جو رو از قبل خیس کنید. یه مامان با تجربه هم گفت: “من یه مقدار سبزی آش هم به آش جو اضافه می کنم، خیلی خوشمزه میشه. “برای تزئین آش جو، می تونید از کشک و نعناع داغ استفاده کنید. آش جو رو مرتب هم بزنید تا ته نگیره. کشک رو در آخر اضافه کنید تا نبره. یه راز خوشمزگی هم اینه که آش جو رو با حرارت ملایم بپزید.

16. شیر برنج خوشمزه و سنتی

یکی از کاربران نی نی سایت پیشنهاد داد: “برای شیر برنج خوشمزه و سنتی، از برنج نیم دانه استفاده کنید. “یه خانم دیگه هم گفت: “من یه مقدار گلاب هم به شیر برنج اضافه می کنم، خیلی خوش عطر میشه. “یه مادر خوش سلیقه هم اضافه کرد: “برای تزئین شیر برنج، می تونید از دارچین و پسته استفاده کنید. “برنج رو با شیر بپزید تا نرم بشه. شکر رو در آخر اضافه کنید. شیر برنج رو بعد از پخت توی یخچال بذارید تا خنک بشه. یه نکته مهم هم اینه که شیر برنج رو مرتب هم بزنید تا ته نگیره.

17. سوسیس بندری تند و خوشمزه

یه خانم کدبانو تو نی نی سایت نوشته بود: “برای سوسیس بندری تند و خوشمزه، از سوسیس آلمانی استفاده کنید. “یه نکته دیگه هم اینه که پیاز رو ریز خرد کنید و خوب تفت بدید. یه مامان با تجربه هم گفت: “من یه مقدار فلفل قرمز هم به سوسیس بندری اضافه می کنم، خیلی تند میشه. “برای سس سوسیس بندری، می تونید از رب گوجه فرنگی، ادویه و آب استفاده کنید. سوسیس ها رو بعد از تفت دادن به سس اضافه کنید. سوسیس بندری رو با نون باگت سرو کنید. یه راز خوشمزگی هم اینه که سوسیس بندری رو با حرارت زیاد بپزید.

18. کدو پلو شیرازی خوش عطر

یه کاربر نی نی سایت گفته بود: “برای کدو پلو شیرازی خوش عطر، کدوها رو نگینی خرد کنید و تفت بدید. “یه نکته مهم هم اینه که از دارچین و زیره توی این غذا زیاد استفاده میشه. عطرش عالی میشه!یه مادر با سلیقه هم گفت: “من کمی گوشت چرخ کرده هم بهش اضافه میکنم تا مقوی تر بشه. “برنج رو آبکش کنید و لایه لایه با کدو و گوشت (در صورت استفاده) توی قابلمه بریزید. کمی روغن حیوانی هم آخرش روی برنج بدید، عطرش دیوونه کننده میشه. برای ته دیگ هم میتونید از نون لواش یا سیب زمینی استفاده کنید. بعد از دم کشیدن، کدو پلو رو با کمی پیاز داغ تزیین کنید.

19. خورش کرفس خوشمزه و مجلسی

یه خانم کدبانو در نی نی سایت نوشته بود: “برای خورشت کرفس خوشمزه، کرفس ها رو درشت خرد نکنید. “یه نکته دیگه هم اینکه نعنا و جعفری رو جداگانه سرخ کنید و به خورش اضافه کنید. یکی دیگه از کاربران گفته بود: “برای اینکه خورشتم ترش و ملس بشه، یه مقدار آبلیمو و یه قاشق شکر بهش اضافه میکنم. “گوشت خورش رو با پیاز و ادویه خوب تفت بدید. کرفس و نعنا و جعفری سرخ شده رو هم اضافه کنید. اجازه بدید خورش با حرارت ملایم جا بیفته. در آخر هم آبلیمو و شکر رو اضافه کنید و یه کم دیگه بذارید جا بیفته.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا